Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα εδώ

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποιές ημέρες και ώρες παραδίδετε τα προϊόντα?

Οι ημέρες παράδοσης είναι Δευτέρα με Παρασκευή 08:00-16:00.


Τι μπορώ να κάνω αν δεν βρίσκω το προϊόν που ψάχνω;

Αν δεν έχετε καταφέρει να βρείτε το προϊόν που επιθυμείτε τότε μπορείτε να το παραγγείλετε είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση  info@lightspot.gr, είτε σε έναν από τους πωλητές μας στα τηλέφωνα 24210-85037, 24210-66435.


Κλείδωσε ο λογαριασμός μου επειδή έβαλα πολλές φορές λάθος password. Tι μπορώ να κάνω?

Στη Σύνδεση πελατών μπορείτε να πατήσετε Απώλεια κωδικού και να τον ανακτήσετε απο το mail σας.


Πως ακυρώνω μια παραγγελία?

Για την ακύρωση της παραγγελίας θα χρειαστεί να αναφέρετε τον κωδικό της παραγγελίας ή αν δεν τον έχετε κρατήσει, το όνομα και την ημερομηνία στην οποία έγινε. Η ακύρωση  γίνεται με τρεις τρόπους.

• Με e-mail στο info@lightspot.gr

• Τηλεφωνικά στο 24210 85037, 24210 66435  

• Με fax στο 24210 84806


Τι μπορώ να κάνω αν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό?

Η ποιότητα των προϊόντων του lightspot είναι εγγυημένη καθώς η συνεργασία μας με τους προμηθευτές μας είναι άριστη. Αν παρόλα αυτά φτάσει στα χέρια σας ένα ελαττωματικό προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία με e-mail στο info@lightspot.gr ή τηλεφωνικά στο 24210 85037

24210 66435  στις 08:00-16:00. 

Οι συνεργάτες μας είναι πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν. Αναφέρετε το όνομα σας, την ημερομηνία παραγγελίας και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εκείνοι θα σας εξυπηρετήσουν.


Τα προϊόντα ταξιδεύουν πάντα με την ευθύνη του αγοραστή. Σε κάθε μεταφορά υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα απώλειας ή ατυχήματος (σπασμένο προϊόν) και αυτό υποχρεούται να το γνωρίζει ο πελάτης που κάνει συναλλαγή μέσω διαδικτύου. Η εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνη για τις περιπτώσεις αυτές.


Υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τον τρόπο μεταφοράς αναλαμβάνοντας το ανάλογο κόστος. 


Ποιό είναι το κόστος των μεταφορικών;

  • Για παραγγελίες εντός Ελλάδας με ποσό που υπερβαίνει τα 100 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν όταν το δέμα είναι κάτω των 10 κιλών (και ογκομετρικά)*. Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 10 το κόστος είναι 1ευρώ/κιλό (για αποστολές με acs courier).

Ωστόσο, σε πολύ μεγάλες παραγγελίες επιλέγουμε εμείς τον τρόπο μεταφοράς και τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας σας γιατί αν η παραγγελία είναι αρκετά μεγάλη θα σας ζητηθεί τραπεζική κατάθεση ώστε να στείλουμε την παραγγελία με μεταφορική εταιρεία αντί για courier.


  • Για παραγγελίες εντός Ελλάδος που είναι κάτω από 100 ευρώ ισχύουν τα εξής:
Για βάρος έως 4 κιλά  το ποσό είναι 3,80 ευρώ.
Για βάρος 4-10 κιλά το ποσό είναι 6,00 ευρώ.
Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 10 το ποσό είναι 1 ευρώ/κιλό.

 Εξαιρούνται οι νησιωτικές περιοχές  για τις οποίες ισχύουν διαφορετικές χρεώσεις:
Για βάρος έως 10 κιλά το κόστος είναι 8,70 ευρώ.
Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 10 το ποσό είναι 1 ευρώ/κιλό.


*ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βάρος υπολογίζεται και ογκομετρικά σύμφωνα με τον διεθνή κανονισμό  μεταφορών της ΙΑΤΑ. Με αυτό συμμορφώνονται όλες οι μεταφορικές εταιρίες. Δηλαδή, παίζει ρόλο και ο όγκος της συσκευασίας. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.