Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα εδώ

Πολιτική Επιστροφών

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ LIGHTSPOT.GR

To lightspot.gr στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα μέσω της πληρότητας των περιγραφών τις οποίες αναρτά στις σελίδες του, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.

Ωστόσο, έχετε πάντα το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν αν αλλάξατε γνώμη εντός προθεσμίας 14 ημερών (για φυσικά πρόσωπα  ή 7 ημερών για εταιρείες ή νομικά πρόσωπα) από την ημέρα που το παραλάβατε ή που το παρέλαβε η μεταφορική που μας υποδείξατε (σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 10 του Ν. 2251/1994  ΦΕΚ 191Α΄/16 Νοεμβρίου 1994). Φυσικά το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και να μην έχει χρησιμοποιηθεί ώστε να μπορεί να πωληθεί εκ νέου. Επιβαρύνεστε πάντα τα έξοδα αποστολής, έξοδα αντικαταβολής και έξοδα επιστροφής. Προκειμένου να επιστρέψετε λοιπόν ένα προϊόν γνωστοποιήστε το στην εταιρεία μας είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα:24210-66435 και 24210-85037 είτε με e-mail στη διεύθυνση: info@lightspot.gr.

Η επιστροφή του ποσού αφορά μόνο την αξία του επιστραφέντος προϊόντος και όχι τα λοιπά έξοδα που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Όσον αφορά τον τρόπο επιστροφής του ποσού , κατόπιν  συνεννόησης το ποσό κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν πάντα με την ευθύνη του αγοραστή. Σε κάθε μεταφορά υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα απώλειας ή ατυχήματος (σπασμένο προϊόν) και αυτό υποχρεούται να το γνωρίζει ο πελάτης που κάνει συναλλαγή μέσω διαδικτύου. Η εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνη για τις περιπτώσεις αυτές.

Υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα να επιλέξετε εσείς την μεταφορική εταιρεία και να μας την γνωστοποιήσετε. Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε και το ανάλογο κόστος.